Asistencë falas

  E tëra çka duhet të bëni është të na kontaktoni në numrin pa pagesë 0800 18 188 dhe ne ju ofrojmë:
  Pa pagesë: Plane të ndryshme të shtëpive!
  Pa pagesë: Këshilla dhe konsullta nga inxhinieri dhe arkitekti!

  Më shumë

   Mëso më shumë për produktet Silka

   Karakteristikë e veqantë e bllokave dhe tullave Silka është aftësia e lartë e ruajtjes së nxehtësisë, aftësi bartëse dhe izolim të zhurmës.

   Më shumë

    Mëso më shumë për produktet Ytong

    Bllokat Ytong në vete përmbajnë edhe lëndë lidhëse të çimentos.

    Më shumë

     Multipor

     Pllakat termoizoluese Multipor janë me përbërje minerale dhe kanë veti te mira izoluese për ndërtime.

     Më shumë

      BIM Projekt

      Informata lidhur me produktin Ytong – tani i zbatueshëm edhe në IMN (informata për modelim dhe ndërtimit) BIM

      Më shumë

       Silka&Ytong Shtëpi

       Shfleto modelet e shtëpive të ndërtuara me produktet Silka&Ytong.

       Më shumë

        Tavan i bardhë

        Ytong tavan i bardhë-pullaz janë konstruksione të lehta gjysmë montazhë. Shfrytëzohen për ndërtimin e konstruksioneve në meskatëshe, si pllaka të drejta dhe të pjerrta

        Më shumë

        Do shtëpi? Zgjedh cilësi.

        Shtëpi një-familjare

        Mbylle

        Shtëpi dyshe dhe në varg

        Mbylle

        Objektet shumëkatëshe për banim dhe punë

        Mbylle

        Objektet afariste

        Mbylle

        Modernizim - Fasadë Silka

        Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

        Mbylle

        Investitori

        Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

        Mbylle